Creaţie, DTP, Pre-press

Creatia

reprezina procesul de conceptie si executie grafica in care designerul se foloseste de linii, texte, culori, si imagini pentru a crea o identitate vizuala in acord cu valorile si identitatea companiei dar si pentru a transmite mesajul clar intr-o forma vizuala cat mai atractiva pentru publicul tina.

DTP - Desktop Publisher reprezinta procesul de creere si editare (modificare) a unui document cu ajutorul unor softuri computerizate având ca obiectiv final tipărirea lui. Asigurăm: corecții, adaptare, prelucrare,paginare sau traduceri pe formatul internaţional al companiei .


Pree-Press

reprezinta procesul de prelucrare a materialelor pentru tipar: adaugare margin bleed, mutarea unur elemente din zona de siguranta, modificarea sau prelucrarea imaginilor dar și impozarea materialelor pentru printarea pe plăci.


Prin departament DTP

intern putem asigura atât realizarea de machete grafice pornind de la brief-ul clientului, însă în egală măsură putem veni în sprijinul clienților noștri cu pachetul complet de servicii Creație + DTP + Pre-press. Avem o experiență bogată de lucru în proiecte complexe – gestionarea întregului cont sau a întregii campanii, în diverse domenii: auto, asigurări, bancar, medical.


Softuri creație

Illustrator, InDesign

Photoshop, Corel Draw

Softuri DTP

InDesign, Corel Draw

Adobe Acrobat Professional

Softuri pre-press

Corel Draw, InDesign

CreoPreps, PitStop